Wie is Emmy

Ik ben Emmy, een kunstenaar met een diepe liefde voor kleur en vorm. Mijn creativiteit komt tot leven in mijn schilderijen en gedichten. Als kind tekende ik al op elk stukje papier dat ik kon vinden. Na mijn studie tekenen en schilderen besloot ik mijn passie te volgen en richtte ik mijn eigen kunstbedrijf, Kunstgloed, op.

Mijn doel: Ik streef ernaar mensen te inspireren en een glimlach op hun gezicht te toveren met mijn creaties. Of het nu gaat om een kleurrijk schilderij voor in de woonkamer of een uniek stuk, ik werk met liefde en toewijding aan elk kunstwerk.

Stijl en Inspiratie: Als kunstenaar met een passie voor het Fauvisme en een expressionistische stijl, ben ik een ware kleurenvirtuoos. Mijn schilderijen stralen levendigheid en emotie uit, waarbij ik de grenzen van de realiteit opzoek. Geïnspireerd door grootheden als The Art SherpaVan GoghPaul Gauguin en Henri Matisse, creëer ik een unieke visuele taal die mijn opdrachtwerken tot leven brengt.

Innerlijke Wereld: Mijn kunst wordt gevoed door een diepe nieuwsgierigheid naar het leven en een verlangen om schoonheid te ontdekken. Ik schilder en schrijf om te verkennen, te verbinden en mijn innerlijke wereld te delen via de kleuren en woorden die ik kies.

Gedichten en Zelfexpressie: Soms nodigt een schilderij mij uit om er een gedicht bij te schrijven. Mijn drijfveer ligt in het vinden van vrijheid in zelfexpressie, het volgen van mijn passie en het durven experimenteren. Ik blijf trouw aan deze drijfveer en laat mijn kunst bloeien!

Website: Hier op artbyemmy.nl kun je een aantal van mijn werken bekijken. In overleg is er veel mogelijk. De schilderijen die bij het kopje “In Opdracht” staan, kunnen in verschillende groottes worden uitgevoerd. Ook inlijsten op verzoek is mogelijk. Voor prijzen en mogelijkheden verzoek ik je contact op te nemen via e-mail of telefoon.

Gesprekken en Inspiratie: Ik ben altijd beschikbaar voor gesprekken over mijn werk. Sterker nog, ik haal er mijn inspiratie uit!

Art by Emmy - Emmy Troost - foto